donderdag 13 januari 2011

day one.


Over mezelf.

nou, ik ben dus rumeysa, ik ben 14 jaar. ik woon nu in belgië, vorig jaar woonde ik in nederland en in de zomervakantie verhuizen we weer terug naar nederland een heel gedoe dus. :')
ik ben een grote fan van justin bieber, maar ik vind selena gomez, katy perry, taylor swift & cody simpson ook erg leuk. vaak als ik thuis niks te doen heb ga ik foto's maken, computeren of ik met mn zusje voor de tv zitten en naar disney channel kijken (jaja, ik weet het 'erg kinderachtig disney channel', maar ik & mijn zusje vinden het leuk om naar demi lovato, miley cyrus, jonas brothers of selena gomez te kijken. xd)
ik hou erg veel van fashion, want ik vind het belangrijk om er goed uit te zien en er niet bij te lopen als een slons. ik zal jullie proberen om 1 keer in de week mn outfit te posten, want ik doe een uniform naar school aan en na school mn eigen kleren en daarom kan ik ni
et elke dag wat posten. :)
ik doe havo2.
tot nu toe heb ik geen beste vriendin op deze school, maar toen ik in nederland was was kyra mijn allerbeste vriendin we deden eigenlijk alles samen verder waren bonita & belen ook hele erge goede vriendinnen.
ohja bijna vergeten, ik hou heeeeeeeel erg veel van muziek. het inspireert me met heel veel dingen en het helpt soms ook om goed na te denken over problemen en het daarna goed op te lossen.
ik hoop dat jullie me nu beter kennen en ik hoop dat ik elke dag wel iets kan posten. :)

xoxo rumeysa

1 opmerking: